Fri frakt på alla beställningar! Leverans 2-3 arbetsdagar.

Välkommen till Embla of Sweden

Företaget har varit verksamt sedan början av 50-talet med skotillverkning av alla de slag. Under årens lopp har vi tillverkat tofflor, modepumps, stövlar, sandaler, diabetikerskor och inlägg. Inriktningen i dagsläget är bekväma och fotriktiga arbets- och fritidsskor. De flesta modeller är justerbara och vi har ett stort utbud av modeller med utbytbara sulor (för de kunder som behöver egna gjutna inlägg).

Embla har under lång tid gjort sig kända för utomordentligt sköna och rätt utformade bekvämskor som fyller modets krav i arbetet och på fritiden. Det är viktigt att du väljer skor med största omsorg. Låt vara att det estetiska är avgörande när du köper de festliga högklackade men vid valet av vardagsskor måste helt andra värderingar till. Tårna skall ha tillräckligt med plats och sulan ska vara fjädrande. Ett bra riktmärke är att skon ska kännas skön direkt, alltså utan "ingång".

Våra återförsäljare är bl.a hälsokostbutiker, sjukvårdsbutiker, ortopedkliniker och skobutiker över hela Sverige. Produktutveckling och produktion sker i Sverige, Spanien och Holland. Här kan ni se alla våra Återförsäljare >>